Dag 9 (14/08): Antwerpen, Antwerpen, Antwerpen en nog eens Antwerpen

Dag 9 is een feit. Deze keer ben ik vertrokken in Antwerpen-Zuid met als bestemming Antwerpen-Centraal, maar met een heleboel stations daartussen. Het doel van de reis was om zo goed mogelijk en zoveel mogelijk te kunnen blokken. Als het rustig is op de trein, is dat voor mij namelijk de beste plek om te blokken. Hier is mijn verslagje van mijn blokdag op de trein.

Lees meer »

Dag 8 (03/08): Temse - Alken

Na een stevige dag werken (onze laatste werkdag), is het tijd voor vakantie. Terwijl de rest van de familie al een hele dag in Limburg zit, komen wij (mijn vriendin en zus) achter met de trein. Het station van Temse ligt op 5 minuten rijden van ons vakantiewerk en is dus de logische opstapplaats om de trein te nemen naar Limburg.

Lees meer »

Dag 5 (06/07): Retour Zwijndrecht

Vandaag was het juist de bedoeling om van Ieper naar Zwijndrecht te sporen zonder omwegen maar dankzij een storing tussen Brussel-Zuid en Brussel-Noord, die waarschijnlijk veel mensen heeft gepest, heeft het mij leuk geholpen.

Lees meer »

Dag 4 (04/07): De kust (Deel 1)

Hallo beste lezers, en welkom om mijn vierde reisdag over de belgische spoorwegen. Hierbij ben ik gestart in Zwijndrecht voor me uiteindelijk af te zetten in Poperinge. Mijn zus was ook mee, maar voor een kort stukje tot Lokeren.

Lees meer »

Dag 3 (03/07): In en rond Brussel

Zo beste lezers, Hierboven zie je de trip die ik vandaag heb afgelegd. Elke kleur staat voor een andere trein.Deze keer had ik niets op voorhand geplant en op gevoel dit raar rondje gemaakt, met natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk stations te bezoeken.

Lees meer »