Eerste bericht

Gepubliceerd op 26 juni 2018 om 19:51

Hallo iedereen, dit is officieel mijn eerste bericht op mijn site.

Donderdag 28 juni hou ik mijn eerste reisdag die ik deel met jullie, maar dat neemt niet weg dat ik vandaag niet de trein heb genomen. Vandaag ben ik naar Etterbeek geweest om mijn examen te gaan afleggen. Dus jammer genoeg nog geen foto's.

Traject:

  • Beervelde - Gent-Sint-Pieters m08 desiro
  • Gent-Sint-Pieters - Brussel-Noord M6 rijtijg
  • Brussel-Noord - Etterbeek m08 desiro

Niets speciaal gebeurt, snelste weg heen. Dat was dan niet gerekend op de terugweg:

  • Etterbeek - Brussel-Luxemburg, m08 desiro (4min overstaptijd)
  • Brussel-Luxemburg - Brussel-Noord M4 rijtuig
    Snikhete trein, redelijk vol en 5 min stilgestaan tussen Luxemburg en Schuman omdat er een "vuuralarm" (Nederlands met een frans accent) was. Goed geïnformeerd en de overstap op de piekuur gehaald, omdat het in Brussel-Noord heel druk was. Zo goed als elke trein had vertraging. 
  • Brussel-Noord  - Beervelde M4 rijtuig10 min vertraging opgelopen tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid, maar ik vond dit niet zo erg. Nog lekker warm in het begin, maar dat was snel gebeterd.

Morgen moet ik weer de trein op. Dit maal van Beervelde naar Gent Sint-Pieters en terug. Neem ik ook niet mee in mijn statestieken, maar overmorgen is de eerste dag. Al een eerste hint: het is zeker niet de langste dag, waarschijnlijk zelfs de kortste, maar is noodzakelijk omdat een aantal stations niet meer bediend worden na vrijdag, omdat dat de zomervakantie begint.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.