Alle stations van België

Welkom!

Welkom beste bezoeker,

Ik ben Ben en ga alle stations van België bezoeken. Allé, dat is toch het plan, en het is gelukt! Om meer te weten te komen over mijn avontuur, klik je op reisverslagen. Je krijgt dan tekst en foto's te zien per dag. Klik op de kaart als je wilt zien waar en wanneer ik al overal geweest ben.

Bij vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij.

Dank voor uw bezoek en veel kijk- en leesplezier!

Laatste berichten:

Dag 11: (02/11): Eindelijk over de helft

Vrijdag 2 november was ik weer op stap om over de helft te gaan van het aantal stations in België. Als ik alles goed heb bijgehouden, is Lommel het station dat de eer zal krijgen van het middelste station te zijn in de rij bezochte stations. Hier is een kort verslag van mijn trip doorheen de laatste stations van Antwerpen en Limburg.

Lees meer »

Dag 9 (14/08): Antwerpen, Antwerpen, Antwerpen en nog eens Antwerpen

Dag 9 is een feit. Deze keer ben ik vertrokken in Antwerpen-Zuid met als bestemming Antwerpen-Centraal, maar met een heleboel stations daartussen. Het doel van de reis was om zo goed mogelijk en zoveel mogelijk te kunnen blokken. Als het rustig is op de trein, is dat voor mij namelijk de beste plek om te blokken. Hier is mijn verslagje van mijn blokdag op de trein.

Lees meer »

Dag 8 (03/08): Temse - Alken

Na een stevige dag werken (onze laatste werkdag), is het tijd voor vakantie. Terwijl de rest van de familie al een hele dag in Limburg zit, komen wij (mijn vriendin en zus) achter met de trein. Het station van Temse ligt op 5 minuten rijden van ons vakantiewerk en is dus de logische opstapplaats om de trein te nemen naar Limburg.

Lees meer »