Alle stations van België

Welkom!

Welkom beste bezoeker,

Ik ben Ben en ga alle stations van België bezoeken. Allé, dat is toch het plan, en het is gelukt! Om meer te weten te komen over mijn avontuur, klik je op reisverslagen. Je krijgt dan tekst en foto's te zien per dag. Klik op de kaart als je wilt zien waar en wanneer ik al overal geweest ben.

Bij vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij.

Dank voor uw bezoek en veel kijk- en leesplezier!

Laatste berichten:

Dag 17 (05/05): Omweg door werkzaamheden te Deinze

Zoals voor vele is zondag een dag voor familiefeesten. Zondag 5 mei was er een familiefeest bij mijn vriendin, net op een dag dat er werkzaamheden zijn in Deinze. Om rapper ter plaatse te zijn, was mijn vriendin zo vriendelijk om me te komen halen in Roeselare. Dit is mijn verslagje van Zwijndrecht naar Roeselare via Brugge.

Lees meer »

Dag 14 (04/03): Heen en terug naar Eeklo

Nu dat de krokusvakantie is begonnen is het tijd om terug België te ontdekken via het spoor. Deze keer trok ik voor de les (de universiteiten hebben geen krokusvakantie) heen en terug naar Eeklo. Veel kijk-en leesplezier!

Lees meer »

Dag 12 (03/11): Wandeling in de ardennen

Op 3 november was het een mooie dag. Mooi zonnetje, weinig wolken, geen kans op regen en een aangename temperatuur. De perfecte dag om een wandeling te maken in de Ardennen. Ditmaal bracht de trein ons naar Gouvy waar we terugwandelden naar Vielsalm. Een dikke 15km langs de GR 571.

Lees meer »