Alle stations van België

Welkom!

Welkom beste bezoeker,

Ik ben Ben en ga alle stations van België bezoeken. Allé, dat is toch het plan, en het is gelukt! Om meer te weten te komen over mijn avontuur, klik je op reisverslagen. Je krijgt dan tekst en foto's te zien per dag. Klik op de kaart als je wilt zien waar en wanneer ik al overal geweest ben.

Bij vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij.

Dank voor uw bezoek en veel kijk- en leesplezier!

Laatste berichten:

Thalys Sneeuw

Begin februari 2020, nog voor corona echt uitbrak in Europa, konden we nog op skireis gaan. Niemand wist dat binnen een dikke maand Europa op slot zou gaan. Voor het tweede jaar op rij kozen we voor de Thalys Sneeuw richting de Franse Alpen, omdat dit ons vorig jaar zeer goed was bevallen en ons meer vrijheid gaf dan als we met de bus zouden gaan. We reizen in de standaard klasse van Thalys en hebben per persoon 110 euro betaald voor heen- en terugticket, de goedkoopste categorie. Als men deze prijs wil, is het aan te raden om je tickets te kopen op de dag dat de verkoop begint.

Lees meer »

Dag 27 (28/02): Diesellijntje naar Couvin

Het is weer krokusvakantie voor vele scholieren en ouders. Al enkele jaren heb ik geen krokusvakantie meer, maar dit houdt me niet tegen om zelf een dagje verlof te pakken en weer te genieten van de Go Unlimited. Vanaf nu is het afvinken geblazen en goed plannen van de reis zodat ik overal geraak waar ik nog moet komen.

Lees meer »