Treinzoektocht

Ga mee op de try-out van de treinzoektocht op 12 juli. Wat kan je verwachten?

We verzamelen in Antwerpen-Centraal om 9u. We nemen de trein naar de eerste bestemming die we door een puzzel zullen te weten komen. Ter plaatse nemen we 2 uur tijd om te plaats te verkennen, bv. door een wandeling te maken. Dan gaan we naar de tweede bestemming, bezoeken we een museum en verkennen de buurt. Er wacht een verrassing voor wie zonder problemen tot daar is geraakt.

Er zal veel gewandeld worden, dus trek uw beste wandelschoenen aan en laat je verrassen waar je terecht zal komen.

Je hebt keuze uit 3 prijsklassen:

  1. Prijsklasse zonder treinticket: dit is bedoeld voor studenten. Studenten tot 26 jaar kunnen een go-unlimitedticket nemen en zo meegaan op de trip. Of voor mensen die al een pas hebben voor op heel het net te mogen reizen (15 euro).
  2. Prijsklasse voor 65 jaar en ouder (25 euro).
  3. Prijsklasse voor volwassenen mee op mijn railpass, maar dan wel verplicht de reis mee afwerken met mij (35 euro).

Inbegrepen zit de inkom van het museum, een drankje bij vertrek, het treinticket en een verrassing op het einde van de rit. Ik zal ook aanwezig zijn om te gidsen, maar je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Kinderen onder 12 jaar mogen gratis mee als ze begeleid worden door een volwassene. Er zal gereisd worden in tweede klasse. Vragen, verdere info en inschrijven kan via: info@allestationsvanbelgie.be of via de facebookpagina. Betaling via overschrijving of cash op de dag zelf.

Reserveren kan nog tot en met zondag 7 juli!