Alle stations van België

Welkom!

Welkom beste bezoeker,

Ik ben Ben en ga alle stations van België bezoeken. Allé, dat is toch het plan, en het is gelukt! Om meer te weten te komen over mijn avontuur, klik je op reisverslagen. Je krijgt dan tekst en foto's te zien per dag. Klik op de kaart als je wilt zien waar en wanneer ik al overal geweest ben.

Bij vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij.

Dank voor uw bezoek en veel kijk- en leesplezier!

Laatste berichten:

Dag 5 (06/07): Retour Zwijndrecht

Vandaag was het juist de bedoeling om van Ieper naar Zwijndrecht te sporen zonder omwegen maar dankzij een storing tussen Brussel-Zuid en Brussel-Noord, die waarschijnlijk veel mensen heeft gepest, heeft het mij leuk geholpen.

Lees meer »

Dag 4 (04/07): De kust (Deel 1)

Hallo beste lezers, en welkom om mijn vierde reisdag over de belgische spoorwegen. Hierbij ben ik gestart in Zwijndrecht voor me uiteindelijk af te zetten in Poperinge. Mijn zus was ook mee, maar voor een kort stukje tot Lokeren.

Lees meer »

Dag 3 (03/07): In en rond Brussel

Zo beste lezers, Hierboven zie je de trip die ik vandaag heb afgelegd. Elke kleur staat voor een andere trein.Deze keer had ik niets op voorhand geplant en op gevoel dit raar rondje gemaakt, met natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk stations te bezoeken.

Lees meer »